OTROŠKA  GUGALNICA  ROZA
capture-20210627-100933
capture-20210627-101027
koda izdelka: 8336
Raspoložljivost: Izdelek na zalogi
Only 5 left

OTROŠKA GUGALNICA - TEMNO ROZA BARVA

Osnovna cena: 40,90 €
DDV: 9,00 €
Prodajna cena: 49,90 €

 Gugalnica iz  blaga  je čudovit kos pohištva za otroško sobo, ki bo pričaral pravljično vzdušje in  popestril  vrt  ali  otroško  sobico . Gugalnica  je  primerna  za najmlajše otroke (stare približno 8 mesecev).
Gugalnica iz žametnega plišastega materiala, ki je zelo mehka in občutljiva na dotik ter zelo trpežna. Dodatna prednost materiala je kakovost Cleanaboo® - omejuje absorpcijo vode - vsaka razlita tekočina nastane v kapljicah in ne prodre v tkanino. Ko se tkanina umaže, jo le nežno obrišite s krpo.
Pinewood daje gotovost glede visokih standardov izdelka. Gugalnica je opremljena z vzdržljivo bombažno vrvjo fi 10, ki prenese obremenitev do približno 30 kg. Vključeni sta dva debela kovinska obročka za obešanje. Dovolj je kupiti pritrdilne vijake za beton ali les, odvisno od tega, kje bo gugalnica visela.
Gugalnica raste skupaj z vašim otrokom. Ko otrok zraste jo  morate le razstaviti in  prejmete gugalnico - klop.
Pokrovi vrvi morajo biti vedno nameščeni z vrha gugalnice, tako da je gugalnica stabilnaGugalni del ima tudi naslonjalo, kar otroka ščiti pred morebitnim padcem, prav tako pa ima tudi lesene ročaje za udobno držanje med guganjem.

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.